HERKKUJA
Tuli tehtyä viikonloppuna mahtavan makuisia chorizo-aurajuustoherkkuja ja Kinuskikissan sivuilla olevalla ohjeella Englannin lakritsikakkua!! Isäntä tykkää savustaa usein lohta minulle, joten oli sitäkin herkkua sitten viikonlopun aikana. Yleensä savustetaan puolet kalasta ja puolet graavataan....
Minun (22 halk.) kakkuversioon tuli:
Pohja:
180 g Digestive-keksejä
70 g voita
Lakritsitäyte:
4 liivatelehteä
3/4 dl Apteekin salmiakki-mixeriä
2 1/4 dl vettä
0,5 dl tummaa siirappia
0,5 dl maissitärkkelystä
(ihan kaikkea en käyttänyt tähän kakkuun)
Hedelmätäyte:
3 liivatelehteä
1 dl appelsiinimehua
200 g sitruunarahkaa
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
0,5 dl kookoshiutaleita
1 rkl sokeria
1 prk piltti (mango)
150 g valkosuklaata
elintarvikeväriä
Minun (22 halk.) kakkuversioon tuli:
Pohja:
180 g Digestive-keksejä
70 g voita
Lakritsitäyte:
4 liivatelehteä
3/4 dl Apteekin salmiakki-mixeriä
2 1/4 dl vettä
0,5 dl tummaa siirappia
0,5 dl maissitärkkelystä
(ihan kaikkea en käyttänyt tähän kakkuun)
Hedelmätäyte:
3 liivatelehteä
1 dl appelsiinimehua
200 g sitruunarahkaa
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
0,5 dl kookoshiutaleita
1 rkl sokeria
1 prk piltti (mango)
150 g valkosuklaata
elintarvikeväriä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti