perjantai 1. tammikuuta 2016

KEVYEMMIN


Tai sitten ei, hih! No mutta ehkä pikkasen voisi tasottaa syömistä takaisin "normaaliin", varsinkin kun lenkille ei ole päässyt kolmeen viikkoon. Tiedä koska sitten jalka siinä kunnossa että oikein juosta uskaltaa. Paranee kuitenkin päivä päivältä koko ajan. Kunhan ei nyt sössi ja astu väärään paikkaan, ettei mene uudelleen....

Yleensä meillä on AINA ollut uutena vuonna valkosipulikermaperunoita ja jotain kalaa/lihaa. Nyt ei jaksanut tehdä niin paljon. Oli tällä kertaa muiden pikkuherkkujen lisäksi perinteisesti nakkeja ja kevyempää perunasalaattia. Kaupan perunasalaatista kun en oikein perusta.
Tähän laitoin vain muutaman perunan, olisiko noin kilon verran. (En kauheasti mittaile)
Ensin pilkoin pari punasipulia astiaan, perään noin puoli desiä punaviinietikkaa ja vajaa 1dl öljyä. Lisäsin ripauksen sokeria, suolaa ja pippuria. Annoin maustua muutaman tunnin ja lisäsin sitten paloiteltujen keitettyjen perunoiden sekaan.....Sekaan voisi laittaa vielä vaikka kapriksia ja ruohosipulia. Nyt ei ollut enää kumpaakaan, niin heitin värin vuoksi sekaan herneen versoja. Nakki kuuluu tietenkin uuteen vuoteen (kovin usein niitäkään ole tullut enää syötyä) ja tällä kertaa meillä oli myös halloumisalaattia. Kyllä ruoka aina hyvää on! Tästä se vuosi lähtee taas käyntiin!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti