SUPPILOVAHVEROPIKKELSI
Tähän mennessä suurin saalis suppilovahveroita reilun puolentunnin metsäreissulla. Aivan mahtavaa, kun aattelin että eihän niitä sieniä tänä vuonna tule ollenkaan. Muutama rasia pakkaseen ja miksei tuollaista pikkelsiäkin voisi kokeilla...
2 dl vettä
1 dl viinietikkaa
1 dl väkiviinaetikkaa
1/4 tl suolaa
500 g sokeria
10 neilikkaa
kanelitanko
muutama muskottikukka
2 l suppilovahveroita
Huuhdotaan sienet, halkaistaan ja isommat sienet voi pilppoa vähän pienempään osaan. Laitetaan kattilaan liemiaineet ja kuumennetaan kunnes sokeri sulaa. Sitten lisätään sienet ja keitetään kasaan noin puolisen tuntia. Tölkitetään kuumana.
2 dl vettä
1 dl viinietikkaa
1 dl väkiviinaetikkaa
1/4 tl suolaa
500 g sokeria
10 neilikkaa
kanelitanko
muutama muskottikukka
2 l suppilovahveroita
Huuhdotaan sienet, halkaistaan ja isommat sienet voi pilppoa vähän pienempään osaan. Laitetaan kattilaan liemiaineet ja kuumennetaan kunnes sokeri sulaa. Sitten lisätään sienet ja keitetään kasaan noin puolisen tuntia. Tölkitetään kuumana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti