NIMIÄISKAKKUJA
Kaikki olivat gluteenittomia ja laktoosittomia, paitsi yksi suolainen kakku oli ainoastaan laktoositon. Gluteenittoman saaristolaisleivän tilalla siinä oli ruisrealia.
KAKKUOHJEET:
Kinkkupepperonikakku (20 hlöä)
Vuoka halk. 28
pohja
420-450 g gluteenitonta saaristolaisleipää
(pilputtu tehosekoittimessa)
80 g voita
täyte:
800 g turkkilaista jogurttia
200 g ranskan kermaa
200 g valkosipulituorejuustoa
2 dl kermaa (vaahdota)
2 dl maustekurkkukuutioita
3 rkl maustekurkun lientä
1 dl punaista suippopaprikaa
1 dl keltaista suippopaprikaa
230 g savusuikaletta
120 g pepperonia
2-3 rkl sinappia
n. 1,5 dl ruohosipulia
1 tl kuivattua tilliä
savusuolaa, pippuria, sitruunan mehua
7,5 kpl liivatteita + 1 dl vettä
koristelu
herneenversot
kurkku
viinirypäle
härän kylmäsavupaistia
***********
Vaniljajuustokakku
(vuoka 24)
pohja
220 g semperin kolakeksit
80 g voita
täyte
200 g vaniljatuorejuustoa
200 g vaniljarahkaa
100 g maitorahkaa
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 dl kermaa (vaahdota)
1 dl tomusokeria
3 tl vaniljasokeria (aito)
tippa vaniljauutetta
2 kpl valkuaista (vaahdota)
5 kpl liivatteita + 0,5 dl vettä + 0,5 dl sitruunan mehua
koristelu
makumassaa
tumma suklaa
ONNEA KOKO PERHEELLE TÄÄLTÄ VIELÄ!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti