HIRVIMUREKE
En kyllä muista milloin viimeksi olen mureketta tehnyt. Nyt tein hirvenjauhelihasta.
Oli kyllä tosi hyvää, vaikka itse sanonkin! hih!
Maistuu tosi hyvin salaatin kera.
Aineet (kaikki vaan sekaisin)
1 kg hirven jauhelihaa
1 iso kananmuna
1 dl kolmen juuston kermaa
0,5-1 dl korppujauhoja
1 iso sipuli, joka paistettu reilussa voissa pannulla
0,5-1 dl kuivattuja karpaloita
0,5-1 dl jalapenojuustoa pikkusina palasina
0,5-1 tl mustapippurirouhetta
1,5 tl savusuolaa
2 rkl hunaja-sinappia (Dijon)
reilusti kuivattua timjamia
reilusti valkosipulirouhetta / tuoretta valkosipulia
2 pkt pekoni-siivuja
Saa olla uunissa 45-50 minuuttia 200 asteessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti