IRIS-COFFEE HYYDYKEKAKKU
Eipä ole ennen tällasta tullut tehtyä. Pohjassakin vähän viskiä ja tökein keksipohjaa ennen kostutusta coctail-tikulla, jotta maku menee myös sisään pohjaan, kun tuntuu että tuo voi kovettaa suklaisia täytekeksejä jonkun verran. Alunperin ohje oli Kotiliedeltä, muutin hieman.
Pohja
450 g suklaisia täytekeksejä
(oli Rainbow:n Suklaahoukutus ja Eveliina-keksejä)
90 g voita (laittaisin ennemmin 50 g )
Irish-coffee "drinksusta" kostutusainetta (pullasutin avulla)
Täyte
6-7 liivatelehteä
0,5 dl vettä
5 rkl viskiä
5 rkl vahvaa kahvia
3 keltuaista (vaahdota)
3 valkuaista (vaahdota)
2 dl sokeria
0,5 dl fariinisokeria
4 dl vispikermaa (vaahdota)
2-3 tl vaniljasokeria
Koristeena suklaata ja suklaarusinoita
Vuoka oli 23-24 cm.
Pohja
450 g suklaisia täytekeksejä
(oli Rainbow:n Suklaahoukutus ja Eveliina-keksejä)
90 g voita (laittaisin ennemmin 50 g )
Irish-coffee "drinksusta" kostutusainetta (pullasutin avulla)
Täyte
6-7 liivatelehteä
0,5 dl vettä
5 rkl viskiä
5 rkl vahvaa kahvia
3 keltuaista (vaahdota)
3 valkuaista (vaahdota)
2 dl sokeria
0,5 dl fariinisokeria
4 dl vispikermaa (vaahdota)
2-3 tl vaniljasokeria
Koristeena suklaata ja suklaarusinoita
Vuoka oli 23-24 cm.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti