VILLE VALLATON
Tuli tehtyä Ville Vallaton-leivokset.
Pohja:
300 g kaurakeksejä
120 g voita
Täyte:
4 liivatelehteä
2dl kermaa
1,2 dl tomusokeria
500 g maustamatonta tuorejuustoa
3 munan valkuaista
2 tl vaniljasokeria
1 dl Pisang Ambon likööriä
Koristeeksi tein suklaakoristeita sekä sokerissa, vedessä ja Pisang Ambonissa kandeerattua limeä.
Pohja:
300 g kaurakeksejä
120 g voita
Täyte:
4 liivatelehteä
2dl kermaa
1,2 dl tomusokeria
500 g maustamatonta tuorejuustoa
3 munan valkuaista
2 tl vaniljasokeria
1 dl Pisang Ambon likööriä
Mikäli haluaa että likööri maistuu enemmän, kannattaa liivatteiden kanssa
kiehauttaa vain puolet likööristä ja laittaa puolet suoraan täytteeseen....
Itsellä on säädettävä irtopohjavuoka ja tästä kun tekee juustokakun voi tehdä 24-26 kokoiseen vuokaan.
Itsellä on säädettävä irtopohjavuoka ja tästä kun tekee juustokakun voi tehdä 24-26 kokoiseen vuokaan.
Koristeeksi tein suklaakoristeita sekä sokerissa, vedessä ja Pisang Ambonissa kandeerattua limeä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti