TOMAATTIKEITTOA
Enpä ole ennen sitäkään tehnyt. Kolme purkkia valkosipulitomaattimurskaa jääkaapissa ja edellisenä päivänä maistettu tomaattibasilikavalmislämminkuppikeitto niin tuli kuningasidea kokeilla ihan itse tehdä keittoa. Krutonkeja on tullut tehtyä mutta nytkin oli vielä noita juustotikkuja niin sopi hyvin omatekoisen tomaattikeiton kanssa. Jotain ohjeita koitin netistä katsoa miten keittoa kukin tekee ja itse tein sitten näin. Kattilaan vaan litra vettä ja kasvisliemikuutio perään. Kaksi sipulia paistumaan pannulle kunnon voissa ja siihen sitten pari-kolme ruokalusikallista jauhoja perään kun sipuli kuullottunut. Päälle yksi purkki (kolmesta) tomaattimurskaa ja sekaisin. Sitten kaikki mahdollinen loppu kattilaan sekaisin mitä tuli mieleen. Oli suolaa, pippuria, ketsuppia, pizzamix-maustetta, siirappia ja kermaa......ja vähän soseutinkin!
Ihan maukasta oli!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti